Registratie

Door het invullen en verzenden van het formulier op shop.ddmanext.nl verzekert DDMA jou van een plek op het evenement DDMA Next op 28 november 2024 in Amsterdam.

Door een ticket te bestellen gaat de boeker akkoord met de Inschrijfvoorwaarden. Na registratie ontvangt de boeker een bevestiging per e-mail, ook voor eventuele extra tickets. De toewijzing van de tickets aan andere deelnemers dient door de boeker te worden gedaan.

Betalingen

De ticket(s) verkrijgbaar op shop.ddmanext.nlkunnen worden gekocht en betaald via iDeal, Bancontact, Creditcard of SEPA Bankoverschrijving. Met SEPA bankoverschrijving kan de boeker betalen binnen 10 werkdagen na aankoop van de tickets, maar in ieder geval vóór 21 november 2024. DDMA heeft het recht om onbetaalde tickets vrij te geven na 21 november 2024.

Annulering

Mocht een deelnemer verhinderd zijn het evenement bij te wonen, dan kan de boeker het ticket overdragen aan iemand anders. Stuur hiervoor een e-mail naar evenementen@ddma.nl om een terugbetaling of overboeking aan te vragen. Annulering van een ticket is mogelijk tot en met 21 november. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.

Contact

Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Je kunt ons ook bereiken per post, telefoon: + 31 (0) 20-4528413, e-mail: evenementen@ddma.nl, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Privacy

DDMA kan tijdens het evenement beeldmateriaal – waaronder foto’s en video’s – maken waarin deelnemer te zien is. DDMA verwerkt dit beeldmateriaal om onze content meer sfeer te geven, verslag te doen van onze evenementen via (social) media en bijeenkomsten en voor archiveringsdoeleinden. Deze verwerkingen zijn altijd vrijwillig en worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Verder geldt: als je niet wilt dat jouw foto of video wordt gemaakt of gebruikt, neem dan contact met ons op via een van de kanalen zoals hierboven beschreven onder het kopje “Contact” of ter plaatse bij de registratiebalie.

Betrouwbaarheid

DDMA is niet aansprakelijk voor enige schade die een bezoeker van een evenement direct of indirect lijdt. DDMA moedigt iedereen ter plaatse aan om voor hun eigen goederen en voor elkaar te zorgen.